Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer
Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer

Безоплатні онлайн-групи психологічної підтримки

Український ветеранський фонд розпочав набір до терапевтичної групи психологічної підтримки для українців, які відчувають виснаженість, постійне хвилювання за рідних людей, стрес через війну.

Психологи та психіатри в Європі | © Pexels

Психологічна та психіатрична допомога українцям (Pexels)

Курс підходить для людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

Віднайти сили легше пережити період невизначеності допоможуть кваліфіковані психологи. Перебування в безпечному просторі, створеному фахівцями, та підтримуюче спілкування допоможуть учасникам групи проявити власні почуття, знайти сили чекати та вірити.

Зустрічі групи відбуватимуться онлайн. Групова робота – це 10 зустрічей сталою групою (10–14 осіб) раз на тиждень — у четвер, о 19:00. Тривалість зустрічі – 1,5–2 години.

Відбір учасників групи здійснюватимуть психологи за результатами індивідуальних консультацій, які триватимуть одну годину і передбачають знайомство, стабілізацію психологічного стану та роботу над проблемами, про які людина не готова говорити на загал. 

Зареєструватися на консультацію ви можете за посиланням.

Якщо Вам потрібна психологічна підтримка просто зараз – телефонуйте на номер гарячої лінії: 0 800 33 20 29, працюють щодня й цілодобово.

У нашій статті ви знайдете контакти гарячих ліній психологічної допомоги.

Крім того, якщо ви потребуєте психологічної допомоги, ви можете звернутися до фахівців ГО «ЦПД «Конфіденс». У межах різних проєктів фахівці організації мають можливість підтримувати всіх, хто цього потребує, – дітей, підлітків і дорослих. Особлива увага приділяється родинам, в яких виховують дітей з особливими освітніми потребами.

Основні напрямки роботи:

  • Індивідуальні консультації (наживо чи онлайн)

  • заняття у групах, 

  • навчання фахівців, 

  • організація публічних заходів, ретритів, марафонів, 

  • вебінари та майстер-класи тощо.

Щоб дізнатися про наступні заходи чи отримати консультацію, зверніться будь ласка за номером телефону +380 95 837 2768 чи за посиланням.


Чи була корисною Вам ця стаття?

Повідомити про помилку? Повідомте зараз.

Знайдіть відповіді на всі ваші запитання у нашій Спільноті